Tekstiilimatot ja -laatat

Tekstiililattia on oikea valinta, kun tilaan kaivataan pehmeyttä, hiljaisuutta ja parempaa sisäilmaa. Laadukkaat, akustoivat sekä sisäilmasta pienhiukkasia sitovat tekstiililaatat ja kokolattiamatot on suunniteltu erityisesti julkisiin tiloihin, siksi ne ovat erityisen kestäviä. Tekstiililattian luoma kodikkuus ja lämpö sopii esimerkiksi toimistoihin, hotelleihin, palvelutaloihin, kouluihin, päiväkoteihin sekä toki myös kodin tiloihin. Laaja mallistomme sisältää monipuolisia ja helppohoitoisia tekstiililaattoja ja kokolattiamattoja alansa parhailta valmistajilta, kuten Interfacelta, jonka tekstiililaatoilla on erityisen pieni hiilijalanjälki.
Tekstiililaatat

Tekstiililaatat

  • näppärä irtoasennus
  • helppo muokata tarvittaessa
  • ei vahingoita aluslattiaa
Pikkukuva_2

Kokolattiamatot

  • pysyvästi kiinnitettävä
  • asennus seinästä seinään
  • kestää kovaa käyttöä

Tekstiililaatat on erityisesti suunniteltu toimistoihin, kouluihin ja hotelleihin – mutta ne sopivat oikein hyvin myös kotiin. Tekstiililaatat asennetaan irtona, joten lattiaa on helppo tarvittaessa muokata. Tekstiililaatat parantavat akustiikkaa vaimentamalla askelääniä ja kimpoilevia ääniä. Tekstiililattia lisäksi parantaa myös sisäilmaa mm. sitomalla huoneilmasta pienhiukkasia. Kokolattiamattomme ovat muhkeita ja ylellisiä seinästä seinään asennettavia rullamattoja. Mitä muhkeampi kokolattiamatto on, sen paremmin se akustoi ja sitoo ilmasta pölyhiukkasia. Kokolattiamattovalikoimaamme kuuluu paljon erityisesti julkisiin tiloihin suunniteltuja, kulutusta kestäviä ja helposti puhdistettavia mattoja. Kotikäytössä samat hyödyt korostuvat - pehmeä kokolattiamatto luo pitkäikäisen, kestävän ja hyvännäköisen lattian. 

Kestävät tekstiililattiat tiloihin joissa on huomennakin hyvä olla

Hiljainen lattia

Hiljainen lattia

Tekstiililattia vaimentaa askelääniä ja imee kimpoilevia ääniä. Akustoivilla Interface-tekstiililaatoilla tuot hiljaisuutta esim. työskentelytiloihin.
Katso tuotteet
Parempi sisäilma

Parempi sisäilma

Tekstiililattia sitoo pienhiukkasia ja parantaa sisäilman laatua. Interface-tekstiililaatoilla on Allergia-, iho- ja astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus.
Tutustu tuotteisiin

Katso myös

Laadukkaat, akustoivat sekä sisäilmaa parantavat tekstiililaatat ja kokolattiamatot on suunniteltu erityisesti julkisiin tiloihin, siksi ne ovat erityisen kestäviä. Tekstiililattia tuo kodikkuutta ja lämpöä esimerkiksi toimistoihin, hotelleihin, palvelutaloihin, kouluihin ja päiväkoteihin, mutta sopivat erinomaisesti myös kotiin. Laaja mallistomme sisältää monipuolisia ja helppohoitoisia tekstiililaattoja ja kokolattiamattoja alansa parhailta valmistajilta, kuten Interfacelta, jonka tekstiililaatoilla on erityisen pieni hiilijalanjälki.

Varaa aika Etsi myymälä