Laattapiste-Pukkilan tarjoukset ja alekampanjat

Tutustu Laattapiste-Pukkilan ajankohtaisiin tarjouksiin ja -kampanjoihimme. Tarjoustuotteiden joukosta löydät huippudesignin lisäksi edullisia poistotuotteita ja tuote-erien viimeisiä kappaleita. Antamalla kodin tuote-erän viimeisille laatoille tai viimeiselle hanalle, tai vaikka suihkulle, tuet myös vastuullisuustavoitteitamme, kun tuotteet pääsevät pitkäaikaiseen käyttöön. 

Tarjoustuotteita voit tilata näppärästi ja helposti suoraan verkkokaupasta. Verkkokauppamme kautta saat tuotteet nopeasti vaikka suoraan kotiovelle tai helposti odottamaan itsepalvelunoutopisteeseen. Verkkokaupasta tilaaminen on vaivatonta ja turvallista.

Alla olevien kampanjoidemme lisäksi syksyisin ilottelemme myös Black Weekin muodossa erilaisten huipputarjousten kanssa. 

Kesäsiivous

Perinteeksi muodostuneen Kesäsiivouksen aikana teemme koko suven ajan tilaa varastoon. Tarjoustuotteiden joukosta löydät tuote-erien viimeisiä laattatuotteita todella edulliseen tarjoushintaan. 

Pukkila 150

Pukkila on tuttu suomalaisista kodeista jo vuodesta 1874. Koko kesän ajan saat kaikki Pukkilan keraamiset laatat -25 %. Tarjous on voimassa myymälöissä ja verkossa 10.6.-4.8.

Kuukauden Designtarjoukset

Kuukauden Designtarjoukset ovat vaihtuvia designtuotteita huippuhinnoilla. Valikoiman tuotteet ovat tyylikkäitä ja niiden avulla voit luoda ajattomia ja tyylikkäitä toteutuksia. Tuotteet ovat esillä kaikissa Laattapiste-Pukkila -myymälöissä.

Outlet

Outlet-valikoimastamme löydät tuotteita Suomen huikeimmilla poistohinnoilla. Outlet-tuotteiden valmistus on lopetettu, joten jäljellä on enää pieni erä varaston viimeisiä saldoja.

Varaa aika maksuttomaan suunnittelutapaamiseen

Haaveiletko tietyistä tuotteista, vai etkö tiedä, miten pääset remontti- tai rakennusprojektin kanssa alkuun? Varaamalla ajan lähimpään myymäläämme, saat projektisi helposti alkuun. 

Tutustu Outlet-tuotteisiin

Katso myös

Varaa aika Etsi myymälä