Mittatilausmatot

Tekstiililattia on oikea valinta, kun tilaan kaivataan pehmeyttä, hiljaisuutta ja parempaa sisäilmaa. Laadukkaat, akustoivat sekä sisäilmasta pienhiukkasia sitovat tekstiililaatat ja kokolattiamatot on suunniteltu erityisesti julkisiin tiloihin, siksi ne ovat erityisen kestäviä. Tekstiililattian luoma kodikkuus ja lämpö sopii esimerkiksi toimistoihin, hotelleihin, palvelutaloihin, kouluihin, päiväkoteihin sekä toki myös kodin tiloihin. Laaja mallistomme sisältää monipuolisia ja helppohoitoisia tekstiililaattoja ja kokolattiamattoja alansa parhailta valmistajilta, kuten Interfacelta, jonka kaikki tekstiililaatat ovat hiilineutraaleita. Mittatilausmatto puolestaan on valintasi, mikäli kaipaat juuri sinun tilaasi sopivaa ylellisen pehmeää valmiiksi kantattua laatumattoa. Kylpyhuoneen sisustamiseen tarjoamme kestävät ja pestävät, suomalaisiin kylpyhuoneisiin soveltuvat kylpyhuoneen matot. Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri sinulle sopiva ylellinen kylpyhuonematto.
Pikkukuva_1

Tekstiililaatat

 • näppärä irtoasennus
 • helppo muokata tarvittaessa
 • ei vahingoita aluslattiaa

Hae tekstiililaattoja!

Pikkukuva_2

Kokolattiamatot

 • pysyvästi kiinnitettävä
 • asennus seinästä seinään
 • kestää kovaa käyttöä

Hae kokolattiamattoja!

Pikkukuva_3

Mittatilausmatot

 • aina oikean kokoinen matto
 • valmiiksi kantattu
 • kestävää laatua, myös julkisiin tiloihin

Hae mittatilausmattoja!

Pikkukuva_4

Kylpyhuoneen matot

 • viimeistelee kylpyhuoneesi sisustuksen
 • matot ovat nopeasti kuivuvia ja konepestäviä

Hae kylpyhuoneen mattoja!

Tekstiililaatat on erityisesti suunniteltu toimistoihin, kouluihin ja hotelleihin – mutta se sopivat oikein hyvin myös kotiin. Tekstiililaatat asennetaan irtona, joten lattiaa on helppo tarvittaessa muokata. Tekstiililaatat parantavat akustiikkaa vaimentamalla askelääniä ja kimpoilevia ääniä. Tekstiililattia lisäksi parantaa myös sisäilmaa mm. sitomalla huoneilmasta pienhiukkasia. Kokolattiamattomme ovat muhkeita ja ylellisiä seinästä seinään asennettavia rullamattoja. Mitä muhkeampi kokolattiamatto on, sen paremmin se akustoi ja sitoo ilmasta pölyhiukkasia. Kokolattiamattovalikoimaamme kuuluu paljon erityisesti julkisiin tiloihin suunniteltuja, kulutusta kestäviä ja helposti puhdistettavia mattoja. Kotikäytössä samat hyödyt korostuvat - pehmeä kokolattiamatto luo pitkäikäisen, kestävän ja hyvännäköisen lattian. Voit myös teettää juuri sinun tilaasi sopivan mittatilausmaton. Räätälöimme mittatilausmaton kanttauksineen julkisiin tiloihin ja koteihin. Laadukas kylpyhuonematto tai märkätilan matto puolestaan on jokaisen suihku-, kylpy-, ja wc-tilan vakiovaruste. Laadukkaat konepestävät kylpyhuonemattomme kestävät elämää.

Kestävät tekstiililattiat tiloihin joissa on huomennakin hyvä olla

Hiljainen lattia

Hiljainen lattia

Tekstiililattia vaimentaa askelääniä ja imee kimpoilevia ääniä. Akustoivilla Interface-tekstiililaatoilla tuot hiljaisuutta esim. työskentelytiloihin.
Katso tuotteet
Parempi sisäilma

Parempi sisäilma

Tekstiililattia sitoo pienhiukkasia ja parantaa sisäilman laatua. Interface-tekstiililaatoilla on Allergia-, iho- ja astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus.
Tutustu tuotteisiin

Katso myös:

Yksilöllinen mittatilausmatto on valintasi mikäli kaipaat juuri sinun tilaasi sopivan kokoista pehmeää valmiiksi kantattua laatumattoa. Oikean kokoinen matto on olennainen osa huoneen sisustuksen toimivuutta. Valikoimaamme on poimittu pääasiassa julkisiin tiloihin suunniteltuja erityisen kestäviä mattoja. Meiltä löydät oikean kokoisen mittatilausmaton niin hotellihuoneisiin, toimiston aulaan kuin kodin tiloihinkin. Tutustu lukemattomiin mattovaihtoehtoihin!

Varaa aika Etsi myymälä