{{ totalNumOfResults }} {{ resultTypeName }} Suodata Suodata
Suodattimet
Ei hakutuloksia annetuilla hakuparametreilla.
Näytä lisää
Hanat ja suihkut

Löydät valikoimastamme ratkaisut erilaisiin suihkutiloihin. Voit valita suihkusetin ja hanarungon erikseen, seinäputkella varustetut valmiin paketin tai yleistymässä olevan seinänsisäisen suihkuratkaisun. Jokaisessa suihkuratkaisussa on omat hyvät puolensa, ja on tärkeää kiinnittää huomiota, mikä sopii sinun suihkutilaasi parhaiten.

Kun kaipaat suihkuhetkiin pientä ylellisyyttä, tutustu valikoimamme sadesuihkuihin. Suurempi suihkulautanen suoraan yläpuolella levittää vettä laajemmalle alueelle, imitoiden virkistäviä sadepisaroita. Tämä ei kuitenkaan tarkoita kasvavia vesilaskuja kaatosateen muodossa, vaan varsinkin Grohe EcoJoy rajoittaa virtaamaa, vähentämättä kuitenkaan suihkukokemuksen nautintoa.


Hanoille on monta eri käyttötarkoitusta. Tilan mukaan hana voi tarvita pesukoneliitäntää, ammehanan kanssa tarvitaan suurempaa veden tuottoa ja keittiössäkin tarpeet ovat hyvin erilaiset. Moderneihin hanoihin on valittavissa myös lukuisia ominaisuuksia muun muassa energian- ja vedenkulutukseen tai hygieniaan liittyen. Yhdessä pesualtaan kanssa pesuallashana muodostaa toimivan kokonaisuuden, voit tutustua ohjeisiimme sopivan kokoisen hanan valintaan täältä


Käytönnön ominaisuuksien lisäksi pystyt valitsemaan useista eri värivaihtoehdoista. Useat valikoimamme hanat ja suihkut löytyvät suositussa mustassa värissä, messingissä tai vaikka kultaisena. Voit tutustua kaikkiin värivaihtoehtoihin tuotehakusivuillamme.


Jos tarvitset apua hana- tai suihkuratkaisun valintaan, autamme sinua mielellämme. Varaa aika asiantuntijalle niin valitaan sinun kotiisi ja tarpeisiin sopivat tuotteet.

Laadukas hana ja suihku kestävät käytössä vuosikymmeniä. Valikoimassamme ovat kauniit ja käytännölliset pesuallashanat, keittiöhanat, suihkuhanat ja ammehanat. Lisäksi saat meiltä erilaiset suihkusetit ja sadesuihkut sekä seinänsisäiset suihkut. Tutustu valikoimaamme!

Varaa aika Etsi myymälä