LPC Lapis

Lapis-sarjan rouheissa laatoissa on herätetty henkiin kiven kauniit ja luonnolliset sävyt. Inspiraatiota on haettu luonnon monimuotoisista kalliomaisemista, vulkaanisista kivistä, maanläheisestä Terracotasta aina hiekkakiven ja Travertinon pehmeisiin sekä lämpimiin sävyihin. Sarjan laattojen koko elinkaaren kestävä antibakteerisuus ominaisuus eliminoi bakteerit laatan pinnalta 24 tunnissa, myös pimeässä. Tämä loistava innovaatio tekee niin kodeista kuin julkisista tiloista turvallisempia ja hygieenisempiä.

Innovaatiot
Uuden sukupolven antibakteerisessa laatassa on koko laatan elinkaaren kestävä antibakteerinen ominaisuus. Antibakteerisuus ominaisuus eliminoi bakteerit 97-99 % laatan pinnalta 24 tunnissa, myös pimeässä. Tämä ominaisuus saadaan aikaan laatan normaalissa tuotantoprosessissa eikä se vaikuta laatan ulkonäköön tai sen teknisiin ominaisuuksiin.
Hygieenisyys
Laatan antibakteerisuus ominaisuus eliminoi bakteerit laatan pinnalta. Laatan pinta hajottaa pahaa hajua aiheuttavat molekyylit.
Ekologisuus
Antibakteerinen laatta hajottaa likaa ja tämä tekee pinnasta helpommin puhdistettavan. Tämä puolestaan vähentää käytettävien kemiallisten pesuaineiden määrää.
Tyylisuuntaus
Retro
Projektikohde
Oppilaitokset ja päiväkodit, Terveydenhuolto, Palvelutalot, Kylpylät ja uima-altaat, Hotellit ja ravintolat, Kuluttajakohteet
Tilat
Kylpyhuone, WC, Yleiset wc-tilat, Pukeutumistilat, Parvekkeet ja terassit, Uimahallit ja kylpylät

Sarjan tuotteet

Varaa aika Etsi myymälä