Pukkila 150 juhlavuosikampanja

Suomalaisissa kodeissa jo vuodesta 1874 ja koko kesän ajan tarjoushintaan.
Pääkuva

Pukkilan keraamiset laatat -25 %

Pukkila on tuttu suomalaisista kodeista jo vuodesta 1874 ja vuonna 2024 vietetäänkin upeaa juhlavuotta. Juhlavuoden kunniaksi kaikki  Pukkilan keraamiset laatat -25 %. Tarjous on voimassa 10.6.-4.8. verkossa, kaikissa Laattapiste-Pukkila -myymälöissämme ja Pukkilan jälleenmyyjillä. Lähimmän myymälän voit tarkastaa verkkosivuiltamme.

Ethän unohda, että olemme juuri ennen kesää avanneet upouuden myymälän Helsinkiin, missä kannattaa kesäloman aikana käydä piipahtamassa. Vantaan myymälään puolestaan olemme kasanneet näyttelyn, jossa pääset ihastelemaan laattatrendejä eri vuosikymmeniltä. 

Voit tutustua Pukkilan värikkääseen ja pitkään historiaan tarkemmin verkkosivuillamme. Voit myös lukea lisää eri vuosikymmenien laattatrendeistä ja siitä, millaisia koteja ja kylppäreitä suomalaiseen historiaan sopii. 

Jos kaipaat ammattilaisen apua ja näkemystä projektisi aloitukseen tai toteutukseen, niin alkuun pääset varaamalla ajan lähimpään myymäläämme. Ajan voit varata matalalla kynnyksellä helposti verkosta. 

Tutustu Pukkilan tuotesarjoihin

Pukkilan juhlavuosikampanjan tarjoukset ovat voimassa 10.6.-4.8.2024. Tarjoukset ovat voimassa verkkokaupassa, Laattapiste-Pukkilan myymälöissä ja jälleenmyyjillä. Kampanjahinta koskee keskusvarastotuotteita ja tehdastilaustuotteita. Keskusvaraston saldon näet tuotesivulta. Pidätämme oikeudet saldoheittoihin. Tarjoustuotteiden toimitukset viimeistään kaksi viikkoa kampanja-ajan päätyttyä. Tutustu myös etämyynnin toimitusehtoihin.

Katso myös

Varaa aika Etsi myymälä