Kylpyhuonetarvikkeet ovat olennainen osa hyvin toimivaa ja turvallista kylpyhuonetta. Laadukkailla pyyhekoukuilla, pyyhetelineillä, wc-harjoilla, paperitelineillä, saippua-annostelijoilla ja suihkukoreilla viimeistelet kylpyhuoneesi hyvin toimivaksi ja viihtyisäksi kokonaisuudeksi.

Selkeät tarkaan mietityt muodot helpottavat kylpyhuonetarvikkeiden puhtaana pitämistä. Pyöristetyt ja viistetyt kulmat parantavat myös turvallisuutta sekä käyttömukavuutta. Tutustu tarkemmin kylpyhuonetarvikkeiden kiinnitystapoihin ja väreihin täältä.

Pikkukuva_1
Pyyhekoukut

Riittävä määrä oikeanlaisia pyyhekoukkuja helpottaa kylpyhuoneen järjestyksessä pitämistä. Kun jokaiselle pyyhkeelle löytyy oma koukkunsa, myös pyyhkeet kuivuvat nopeammin.

Hae pyyhekoukkuja.

Pikkukuva_2
Hyllyt ja korit

Suihkuhyllyjen ja -korien avulla pidät kylpyhuoneen tarvikkeet paremmassa järjestyksessä. Siksi onkin tärkeää mitoittaa myös pesuhuoneiden hyllytila aina omien tarpeidensa mukaan.

Hae hyllyjä ja koreja.

Pikkukuva_3
WC-paperitelineet

Vessapaperitelineet on itsestään selvä, mutta olennainen osa kylpyhuonetta. Jälkikäteen lisättäessä telineen kiinnittäminen saattaa olla haastavaa, silloin kannattaa harkita myös käteviä tarrakiinnitteisiä ratkaisuja.

Hae WC-paperitelineitä.

Pikkukuva_4
Peilit

Pieni liikuteltava peili on toimiva ja suosittu ratkaisu esimerkiksi kylpyhuoneen meikkipeiliksi tai parranajopeiliksi. Kevyt käänneltävä peili on helppo siirtää sivuun silloin kun sitä ei käytetä.

Hae peilejä.

Pikkukuva 6(2)
Pyyhetangot ja -renkaat

Pyyhetanko on hyvä vaihtoehto, kun haluat pyyhkeesi kuivuvan hieman nopeammin ja jättää sen kauniisti esille.

Hae pyyhetankoja ja -renkaita.

Pikkukuva 8
Istuimet

Kylpyhuoneen istuimet helpottaa ja tuo iloa arkeen kun voit istahtaa saunan tai kuuman suihkun jälkeen vilvoittelemaan.

Tutustu Dansanin istuimiin.

Saippuatelineet -nosto
Saippuatelineet

Saippuatelineet ja -annostelijat vähentävät valuvasta saippuasta syntyvää sotkua ja ne on helppo pitää puhtaana.

Hae saippuatelineitä ja -annostelijoita.

Yleisimmät värivaihtoehdot

Kylpyhuoneen tarvikkeiden yleisimpiä värejä on kromi, teräs ja messinki. Näiden lisäksi tarjolla on myös lukuisia muita värivaihtoehtoja ja joihinkiin tuotteisiin voi jopa itse päättää tarkalleen värikartasta millaisen värin haluaa. Usein kysytäänkin juuri omaan kylpyhuoneen värimaailmaan sopivia tuotteita kuten mustia pyyhekoukkuja, valkoisia paperitelineitä, mustia pyyhetelineitä, puisia pyyhetelineitä, jne.

Erilaisia vaihtoehtoja kylpyhuonetarvikkeiden kiinnitykseen

Ruuvikiinnitys
Yleisin ja perinteisin kylpyhuonetarvikkeiden kiinnitystapa on ruuvikiinnitys, jossa seinään joudutaan poraamaan reikä ruuvia varten. Ruuvikiinnitys on kestävä ja toimiva ratkaisu, mutta toteutuksessa tulee huomioida märkätilan asettamat vaatimukset.

Liimakiinnitys
Kylpyhuoneen tarvikkeet ja kalusteet on mahdollista kiinnittää myös asennusliimoilla, jolloin seiniin ei tarvitse porata reikiä. Asennusliimaa käytettäessä on kuitenkin tärkeää varmistaa, että kyseinen tuote sopii erityisesti märkätiloissa käytettäväksi.

Tarrakiinnitys
Tarrojen pitävyyden parannuttua huomattavasti, myös tarrakiinnityksen suosio on kasvanut. Tarrakiinnityksen ehdoton hyöty on siinä, ettei silloin tarvitse porata reikiä märkätilojen seiniin.

Imukuppikiinnitys
Imukuppikiinnitystä käytetään silloin kun ei haluta tehdä seinään reikää ja hyvin vähäinen kantokyky riittää. Imukuppi tulee kiinniittää aina puhtaalle ja sileälle pinnalle.

Tutustu sarjoihin

Katso myös

Varaa aika Etsi myymälä