Rempparahoitus

Kylpyhuoneremontti nostaa paitsi asumisen tasoa, myös kodin arvoa. Tee kylppäriunelmistasi heti totta ja tutustu Rempparaha-rahoitukseen, joka joustaa elämäntilanteesi mukaan. Voit valita rahoituksen joko osalle tai vaikka koko remontille.

Palvelun edut:

  • Ei käsirahaa, vakuuksia tai takaajia ja nopea rahoituspäätös – toteuta vaivattomasti suuremmatkin hankinnat.
  • Saat kolme kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
  • Maksusuunnitelma joustaa elämäntilanteesi mukaan – voit maksaa joko valitsemasi kuukausittaisen minimierän tai sitä suuremman summan. Pystyt myös maksamaan milloin tahansa ylimääräisiä suorituksia tai vaikka koko loppuluoton pois. Lisäksi voit tarvittaessa hyödyntää lyhennys- ja maksuvapaita kuukausia.
  • Saat hyötyä verovähennyksistä, sillä rahoituksen korot ovat verovähennyskelpoisia. Lisäksi voit tehdä verotuksessa kotitalousvähennyksen mahdollisesta asennus- ja muusta remonttityöstä.
  • Voit valita rahoituksen joko osalle tai vaikka koko remontille.

Lepotauko lompakolle joustavalla Rempparaha-rahoituksella

Kylpyhuoneremontti on iso sijoitus, joka ilahduttaa paitsi päivittäin, myös pitkässä juoksussa: remontti voi nostaa kodin arvoa tuntuvastikin. Remontti saattaa kuitenkin tuntua varsin isolta sijoitukselta. Jos lompakkosi kaipaa lepotaukoa, voitkin halutessasi pilkkoa kuluja ja valita Rempparaha-rahoituksen joko osalle tai vaikka koko remontille. Näin saat jaettua remonttikulut fiksusti kuukausieriin ja pääset nauttimaan heti uudesta kylppäristä.

Rempparahan avulla toteutat suuremmatkin hankinnat vaivattomasti, joustavasti ja turvallisesti. Saat rahoituspäätöksen nopeasti ja et tarvitse käsirahaa, vakuuksia tai takaajia. Ensimmäinen lasku erääntyy vasta noin kolme kuukautta remontin aloituksesta, jolloin remontti on tavallisesti jo valmis. Ensimmäiset kolme kuukautta ovat sinulle korottomia ja kuluttomia, minkä jälkeen voit maksaa laskun pois joko kerralla tai sopivissa kuukausierissä. Halutessasi pystyt myös maksamaan milloin tahansa ylimääräisiä suorituksia tai vastaavasti hyödyntämään lyhennys- ja maksuvapaita kuukausia.

Reilua, eikö totta?

*Rahoitus on kertaluotto. Todellinen vuosikorko 20 000 euron luotolle on 7,55 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 % (7,2 % 02/20), laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 25 217,49 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan ja luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samoina koko luottoajan. Lisäksi laskelmaa tehdessä on oletettu, että luotto maksetaan takaisin 340 €:n minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Katso myös

Varaa aika Etsi myymälä