Uutuudet 2024

pääkuva

Uutuudet ovat saapuneet! Tämän vuoden pintamateriaaliuutuuksista löytyy runsas kattaus värejä, rohkeita pintoja sekä kuvioita. Niiden vastapainoksi mallistoihin on tuotu myös klassisempia ja rauhallisempia kuoseja, kuten kivi ja betoni. Tutustu uutuuksiin selaamalla esitteitä tai eri teemojen mukaan ryhmiteltyihin uutuustuotesarjoihin.

Värejä ja rohkeita kuvioita

Esittelemme tänä vuonna laajan valikoiman kiehtovia pintamateriaaliuutuuksia, kuten seinä- ja lattialaattoja, tekstiililaattoja ja -mattoja sekä vinyylilaattoja sekä uuden materiaalin PVC-vapaan lankun. Uutuuksissa on tarjolla jokaiselle jotakin: rohkeita kuvioita ja värejä, uusia kokoja ja pintoja sekä ekologisia valintoja ympäristötietoisille. Uutuudet mahdollistavat tilojen persoonallisen suunnittelun ja luomisen.

Seinä- ja lattialaattauutuuksissa yhdistyy monipuolisuus ja tyylikkyys. Tarjolla on uusia, ennennäkemättömiä kuvioita ja värejä, jotka tuovat tiloihin raikkautta ja persoonallisuutta. Uutuuksissa on myös saatavilla monipuolisesti uusia laattakokoja ja pintoja, jotka antavat mahdollisuuden luoda ainutlaatuisia kokonaisuuksia erilaisiin tiloihin. Lisäksi klassisemmat kuosit, kuten kivi ja betoni, tarjoavat ajatonta eleganssia ja rauhallisuutta tiloihin, jotka kaipaavat perinteistä ilmettä.

PVC-vapaa lankku Futura Comfort tuo kestävyyttä monenlaisiin tiloihin kodeissa ja julkitiloissa. Futura Comfort -sarjassa yhdistyy klassisen kuosi- ja värimaailma uusimpaan ympäristöystävälliseen materiaaliteknologiaan. Sen valmistuksessa käytetään biopohjaisia raaka-aineita, mikä vähentää huomattavasti hiilidioksidipäästöjä. Vinyylisarjan Northern Grain puukuosiset laatat ovat monikäyttöisiä ja pontittomalla lankulla onnistuu vaikka kalanruotoladonnan toteuttaminen!

Tekstiiliuutuuksissa ihastuttavat Interfacen sarjat Past Forward ja Upon Common Ground, sekä Belakos-mattouutuudet Award, Envy, Sophie ja Sutton, jotka tarjoavat muhkeaa ylellisyyttä ja tyylikkyyttä lattioille ja houkuttelevat paljain jaloin kävelyyn ja rentoutumiseen.

Alla olevista linkeistä pääset suoraan tutkimaan upeita uutuuksiamme. Tutustu myös yllä oleviin sähköisiin esitteisiin!

Lämmin harmonia

Skandinaaviset, maanläheiset ja lämpimät sävyt, puhtaat linjat sekä hillityt kuosit tekevät harmonisen ja kotoisan tunnelman. 

Lämmin harmonia kuva 2

Laatat: LPC Space

Lämmin harmonia kuva 3

Kokolattiamatto: Belakos Sutton

Lämmin harmonia kuva 1

Vinyylilankut: Inteface Northern Grain, Tekstiililankut Interface Upon Common Ground

Lämmin harmonia kuva 4

Laatat: LPC Meteor

Lämmin harmonia kuva 5

Laatat: LPC Tibur

Muistoja menneisyydestä

Uutuuksista löytyy myös retro-futurismi-trendiin sopivia tuotteita. Retro-futurismissa nostalgia ja tulevaisuus kohtaavat. Leikkisät geometriset kuviot ja voimakkaat värit,  kuten oranssi, ruskea ja sammaleenvihreä, sekä kuosit yhdistävät menneisyyden nykyisyyteen.

Muistoja menneisyydestä kuva 1

Laatat: LPC Sense

Muistoja menneisyydestä kuva 3

Laatat: Pukkila Taika

Muistoja menneisyydestä kuva 2

Laatat: LPC Eden

Muistoja menneisyydestä kuva 4

PVC-vapaa lankku: Futura Comfort

Muistoja menneisyydestä kuva 6

Tekstiililaatat: Interface Past Forward

Enemmän on enemmän

Monen vuoden minimalistisen sisustuksen jälkeen valloillaan on trendi, joka on sen vastakohta. Kaiva kaapeistasi esiin kaikki koriste-esineet ja täytä seinät tauluilla. Sekoita kuoseja, värejä ja eri elementtejä - mitä enemmän, sen parempi! 

Enemmän kuva 1

Laatat: LPC Elegance

Enemmän kuva 2

Laatat: LPC Aventura

Enemmän kuva 4

Laatat: LPC Aventura

Enemmän kuva 3

Laatat: LPC Elegance

Enemmän kuva 5

Tekstiililaatat: Interface Past Forward

Enemmän kuva 6

Laatat: LPC Patina

Iloa väreistä

Väriä, väriä ja vielä enemmän väriä! Tänä vuonna punainen saa entistä enemmän tilaa sisustuksessa, sekä tehostevärinä että suurempina pintoina. Pantonen vuoden väri on persikkainen Peach Fuzz. Myös turkoosi ja koboltinininen korostuvat vuoden uutuuksissa. 

Punainen_1

Laatat: LPC Dingle

Punainen_3

Laatat: LPC Provence

Punainen_4

Tekstiililaatat: Interface Past Forward

Persikka 2

Laatat: LPC Stage M STG

Persikka 1

Kokolattiamatto: Belakos Envy

Persikka 3

Laatat: LPC Sense

Persikka 4

Laatat: LPC Provence

Sininen 1

Tekstiililaatta: Interface Past Forward

Sininen_2

Laatat: Pukkila Taika

Sininen 3

Laatat: LPC Mondo

Sininen 4

Tekstiililaatat: Interface Upon Common Ground

Turkoosi 1

Laatat: LPC Mondo

Turkoosi 2

Laatat: LPC Elegance

Turkoosi 3

Laatat: LPC Eden

Turkoosi 4

Kokolattiamatto: Belakos Sophie

Katso myös

Varaa aika Etsi myymälä