Suuri kylppäripäivä

Suuren suosion saavuttanut Laattapisteen Suuri kylppäripäivä ilahduttaa aina kahdesti vuodessa kaikkia rakentamisesta ja remontoinnista kiinnostuneita. Tule hakemaan kaikki tarpeelliset vinkit onnistuneen rakennusprojektin toteutukseen, inspiroitumaan sisustusvinkeistä ja hyödyntämään kampanjapäivän huikeat edut.
Pääkuva

Mietitkö, miten pääset alkuun kylppäriremontin toteutuksessa? Huoli pois, vastauksen saat Suuren kylppäripäivän aikana!

Suuri kylppäripäivä järjestetään Laattapisteen Jyväskylän, Lahden, Oulun, Tampereen, Vaasan , Turun ja Vantaan  -myymälöissä. Tule tapaamaan suunnittelijoitamme, joilta saat kaikki tarpeelliset vinkit ja neuvot kylpyhuoneremontin aloitukseen ja toteutukseen.

Seuraavan kerran Suuri kylppäripäivä järjestetään järjestetään keväällä 2023. Muista seurata Laattapistettä sosiaalisessa mediassa, niin kuulet ensimmäisten joukossa tuoreimmat uutiset.

Tutustu Suureen kylppäripäivään:

Alta voit tutustua aikaisempien kylppäripäivien ohjelmaan ja tarjouksiin. Vähintään yhtä hyviä tarjouksia ja etuja on luvassa seuraavassa Suuressa kylppäripäivässä, joka järjestetään kevään 2023 aikana.

Pikkukuva 2
Pikkukuva 1
Pikkukuva 3
Pyyhe

Kampanjan ehdot: Jokaiselle Suuren kylppäripäivän osallistujalle -20 % alennuskuponki keraamisista laatoista. Alennus myönnetään tuotteen svh-hinnasta. Tarjouksen saaminen edellyttää Suureen kylpyhuonepäivään osallistumista. Kuponki on voimassa 19.11.2022 saakka kaikissa tapahtumaan osallistuvissa Laattapiste-myymälöissä (Jyväskylä, Lahti, Oulu, Tampere, Vaasa, Turku, Vantaa). Tarjouskuponkia ei voi hyödyntää verkkokaupassa.

Katso myös

Varaa aika Etsi myymälä